Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

5 ok, amiért a DESIGNFLOORING padlók tökéletesek a konyhában

A konyha sok esetben az otthon szíve, ezért a padlónak is el kell viselnie a mindennapos megpróbáltatásokat, miközben nem halványul a szépsége. Olvassa el a vezető 5 okot, ami miatt a DESIGNFLOORING tökéletes bármely konyhában.

1. Tartósság - mindegyik termékünknek van egy tiszta PVC rétege, mely megvédi a padlót az elhasználódástól, tökéletes a futkosó talpaknak egy dolgos konyhában.

2. Valósághű dizájn - A természet inspirálta megjelenés könnyen beleillik bármely konyhába, stílusos és praktikus dizájnt kölcsönözve. Lehetősége van teljesen egyedi padlók kialakítására is a DESIGNFLOORING elemeit használva, a szegélyek és a díszcsíkok feldobják és összhangot teremtenek a konyhában.

3. Csúszásgátlás - A konyháknak megvan az a tulajdonsága, hogy kiömölhetnek a padlóra különböző sűrűségű és állagú folyadékok. Minden termékünk R10 csúszásgátló értékelést kapott, így nem kell aggódni az esetleges balesetek miatt.

4. Egyszerű karbantartás - egy folyton pörgő konyhában az egyszerű karbantartás egy fontos szempont padló választáskor. A DESIGNFLOORING könnyen kezelhető, csupán egy gyors söprést igényel, valamint egy felmosást langyos vízzel és a DESIGNFLOORING tisztítószerével.

5. Vízállóság - A DESIGNFLOORING padlók teljesen vízállóak, ellentétben a laminált padlókkal, nem fognak megduzzadni, megrepedni vagy eltörni, amikor nedvesség éri őket, mely tökéletessé teszi használatukat a konyhában, fürdőszobában vagy bármely más helyiségben az otthonában.

Fedezze fel a DESIGNFLOORING padlók színes világát!

Tartalomhoz tartozó címkék: tipp

Vissza a tetejére