Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

magazin melegburkolatokról

Otthonunkban sokan szeretjük a pihenést, nyugalmat, csendet. A csendet több módon is tudjuk csökkenteni. Ilyen például, ha a padló a lábunk alatt nem kopog hangosan, míg gyermekünk alszik.

Hogy tudjuk ezt elérni? És vajon ismered-e a világ legcsendesebb padlóját?

Tovább

Egy elegáns, mutatós belső tér, enteriőr akkor szép igazán, ha annak megjelenései egységesek, a lépcső és a padló fa anyagai, felületei egymással harmonizálnak, miközben szép kontrasztot alkotnak a hófehér vagy éppen színes falakkal, bútorokkal. Hogyan tudunk megvalósítani ilye egységes, szépen harmonizáló belső tereket?

Tovább

Ön tudta ezt? És azt, hogy a különféle elrendezésekkel optikailag képesek lehetünk tágasabbá, nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá vagy éppen mozgalmasabbá tenni belső tereinket? Ha nem, akkor érdemes jól figyelnie, mert most beavatjuk néhány profi titokba!

Tovább

Abszolút! Ahogy a falak színével, a burkolat lerakási irányával, mintázatával különböző hatásokat tudunk elérni a térben – épp így „varázsolhatunk” a padló burkolattal is! Cikkünk első részében most a színek és fények különböző hatásaival foglalkozunk…

Tovább

„Okos világunk” idejében ma már szinte természetes lett számunkra, hogy a kortárs gyártók termékei mind a mi kényelmünket, egészségünket szolgálják. Akár valóban így van, akár csak a látszat – de az elektromos berendezéseinken túl is választhatunk okos termékeket házainkba. Olyanokat, melyek valóban az egészségünket szolgálják, és alkalmazkodnak személyes igényeinkhez, életvitelünkhöz. Miért épp a padlónk lenne ez alól kivétel?

Tovább

Idén a Style&Home Lakberendezési Központ tagjaként részt vettünk a S/ALON Lakástrend kiállításon.

Tovább

Környezettudatos, mutatós, és minden enteriőrbe illik. A vinyl padló egyre keresettebb, és népszerűbb választás ma már. Ezek a mai vinyl padlók pedig már jócskán túlhaladták a korábbi linóleum ősöket: ftalátmentesek, egészségesek, és környezetbarát választásnak bizonyulnak...

Tovább

Elképesztő, hogy mi mindenre használható a parafa! A nyári estéken, a kora őszi borfesztiválok hangulatos eseményein nyilván sokan találkozhattunk vele, amikor kihúztuk a boros flaskából, de az igazán egészségtudatosak már ezen járnak-kelnek nap, mint nap otthonukban. És milyen jól teszik, hiszen a parafa padló előnyei vitathatatlanok…

Tovább

Egészségtudatos, környezetbarát, ráadásul elképesztően szép, egyedi dizájnmegoldások otthonába? Az IBD Magyarország széles és minőségi termékpalettájával padlótól plafonig, fürdőtől a konyáig, hálótól a pincéig tudatosan rendezheti be otthonát!

Tovább

Korábbi cikkünkben a laminált padló egyszerű és felettébb gyors telepítését mutattuk be, most pedig arról írunk, hogy ha igazi DIY rajongó vagy, akkor hogyan telepítsd önállóan akár a gyönyörű, élőfa parkettát…

Tovább


Vissza a tetejére